Internet explorer 11 kommer att slutas supportas här på byggtjanst.se. Vi rekommenderar att byta till en modernare webbläsare. Exempel Chrome, Edge eller Firefox

Rapport om branschens hållbarhetsutmaningar

Branschen har talat, vi har lyssnat. 863 representanter har generöst delat med sig av sina åsikter om sektorns största hållbarhetsutmaningar här kan du läsa resultatet! 

Våra mest använda tjänster

AMA Anläggning online

AMA Anläggning är referensverket som används när man ska upprätta och läsa tekniska beskrivningar för anläggningsarbeten. Med onlinetjänsten har du alltid tillgång till alla versioner.

5 390 kr / år

AMA Beskrivningsverktyg

Med AMA Beskrivningsverktyg kan du på ett enkelt sätt upprätta tekniska beskrivningar och/eller AF-delar för anläggnings-, byggnads- och installationsprojekt. Du får samtliga fackområdens kodstruktur och du kan enkelt infoga koderna och försäkra dig om att de placeras enligt BSAB-strukturen, oavsett i vilken ordning de infogas.

10 490 kr / år

Byggkoll

Byggkoll har uppdaterade nyheter och analyser inom bevakningsområdena: Anläggning, EL, Förvaltning, Husbyggnad, VVS och Renovering.

6 190 kr / år

Nu är AMA installationsdelarna här!

Vi säger välkommen till onlinetjänsterna och böckerna för dig som ska upprätta eller läsa tekniska beskrivningar för EL och VVS & Kyla.

Våra mest sålda titlar

Allmänna bestämmelser och andra standardkontrakt. Utg 3

Allmänna bestämmelser och andra standardkontrakt för byggsektorn innehåller standardavtal som är gemensamt förhandlade av branschens aktörer. Sverige har...

399,00 kr

AMA AF 21

Den nya boken AMA AF 21 (den tidigare utgåvan utkom 2012), innehåller nya ämnesområden som ”ligger i tiden”,...

3 690,00 kr

Exploateringsavtal. Utg 2

Vad är ett exploateringsavtal? Hur ska det formuleras och vad måste ingå?

Det ställs höga krav på de parter...

405,00 kr

Motiv MER. Utg 3

MOTIV MER ger användarna av MER en bättre insikt i reglernas uppbyggnad, tillämpning och samhörighet med Allmänna Bestämmelser,...

2 830,00 kr

Nyheter

Kunskap och inspiration

Jobba hos oss!

Nu söker vi Produktchef för AMA, Förlagschef, Chefredaktör Byggkoll och två Marknadsansvariga till vår marknadsavdelning.

Enklare klimatdeklaration med CoClass

Lagen om klimatdeklaration för nya byggnader ställer krav på rationell hantering av information. Det nya klassifikationssystemet CoClass syftar just till att förenkla digital kommunikation i byggande och förvaltning. Klas Eckerberg och Husbyggaren berättar mer.