Aktuellt

Skaffa grundläggande kunskaper om samverkansformen partnering i vårt kostnadsfria webbinar.Webbinar – Nyfiken på partnering?

Under detta webbinar svarar John Hane och Malin Österberg på Svensk Byggtjänsts redaktör, Viktor Ginners, frågor om samverkansformen partnering i vårt kostnadsfria webbinar.
När är partneringformen lämplig och när är den mindre lämplig? Hur ska ersättningsregler tillämpas? Vad innebär kontraktsfrågor? Hur påverkas en organisation? Dessa och många fler frågor kommer att tas upp. 

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinar den 11 juniWebbinar – Nordic ConTech Talks Live

Hur har byggbranschen påverkats av Covid-19 och hur ska vi fortsätta bygga framtidens samhällen i en förändrad värld? Ett kostnadsfritt webbinar med föreläsningar, diskussioner och virtuella möten. 

Podcasten Snåret - lyssna här.Podcasten Snåret avsnitt 62:
Nya AMA anläggning. Så påverkas byggbranschen.

Flera års slit, 50 teknikspecialister och ett 50-tal remissinstanser senare – nu är AMA Anläggning 20 här. Snåret belyser i det senaste avsnittet de förändringar som anläggningsbranschen behöver sätta sig in i när AMA Anläggning 20 nu tas i bruk. 

Jämnt på jobbetJämnt på jobbet 

Svensk Byggtjänst gör nu en långsiktig satsning mot sexism och ojämställdhet inom byggsektorn. Vi kommer att lägga särskilda resurser på att kontinuerligt rannsaka och bevaka vad som händer i denna fråga inom byggbranschen. Vilka missförhållanden och utmaningar finns i vår verklighet? Och vilka exempel kan visa på hur det ska vara och hur man når dit?

PressrumPressrum

I vårt pressrum hittar du våra aktuella pressmeddelanden. Här finns också ett arkiv.