Årets Bok 2018

Inför Årets Bok 2018 har sex böcker som givits ut av Svensk Byggtjänst förlag under 2018 nominerats. Böckerna spänner över flera fackområden inom samhällsbyggnadssektorn. Följ oss i sociala medier för att läsa om de sex nominerade titlarna.

Kvällens program

17.00  Välkomstmingel, entré Odengatan 65, 1 trp
17.35  Jurypresentation
17.45  Presentation av nominerade böcker och prisutdelning
18.20  Buffé
18.45  Jerker Söderlind pratar om arkitektur och stadsplanering
20.00  Avslut

Föreläsning

Under kvällen får vi lyssna till Jerker Söderlind som pratar på ämnet ”Arkitektur och stadsplanering”.
Jerker är arkitekt och journalist och har doktorerat vid KTH. Han driver arkitektkontoret Stadsliv AB i Gamla Stan, med inriktning på att skapa blandade stadsdelar och att behålla handeln kvar inne i städerna. Han är strategisk rådgivare på Stockholms stadskärneorganisation City i Samverkan och föreläser och skriver om städer.

Datum: Onsdag 5 december
Tid: 17.00 – 20.00
Plats: Svensk Byggtjänsts huvudkontor, Odengatan 65, 1 trp

Jury

Tjänster - E-bokhyllan

E-bokhyllan

Med onlinetjänsten E-bokhyllan har du alltid tillgång till aktuell litteratur – oavsett var du befinner dig! Du får ett helt bibliotek av e-böcker, utgivna av Svensk Byggtjänst, inom ett eller flera ämnesområden.
Förutom smarta funktioner bidrar E-bokhyllan till en bättre miljö och en hållbar framtid.
Till tjänsten | Läs mer och beställ

Matilda Stannow

Matilda Stannow är arkitekt och arkitekturskribent och har under 25 år ägnat sig åt att presentera och skriva om svensk arkitektur. Hon har ansvarat för en flertal monografier och böcker om svensk 1900-tals arkitektur. Matilda har arbetat som chefredaktör, redaktör och frilans på flera arkitekturtidskrifter. Hon arbetar nu som projektledare på Stadsbyggnadskontoret i Stockholms stad.

Johan Martinsson

Johan Martinsson arbetar som Branschchef på Installatörsföretag – den nya föreningen som är en sammanslagning av Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Johan ansvarar för installationsbranschens konkurrensförmåga och utveckling.