Pressinbjudan: Bostadsministern möter byggbranschen på Årets Bygge

Den digitala framtiden inom byggbranschen – så ser den ut. En helt ny undersökning genomförd av Industrifakta på uppdrag av Svensk Byggtjänst presenteras i samband med Årets Bygge den 27 mars på Cirkus i Stockholm.

Bostadsminister Peter Ericsson och förre statsministern Fredrik Reinfeld ger sin syn på hur byggprocessen kan utvecklas - bland annat med digitaliseringens möjligheter.

Det är även premiär för nya organisationen ”Samverkan för noll olyckor i byggbranschen”. VD, Ulrika Dolietis, redogör för hur branschen ska nå organisationens vision.

Detta är en del av innehållet på Årets Bygge som arrangeras av Byggindustrin och Svensk Byggtjänst den 27 mars på Cirkus. Efter seminariedelen följer galamiddag med utdelning av det prestigefyllda priset Årets Bygge. Även flera andra utmärkelser för framstående prestationer inom byggbranschen delas ut.

Inbjudna representanter för media är välkomna till både seminarier och prisutdelning inklusive galamiddag. Det kommer att ges tillfälle till egna intervjuer utöver presentationerna samt tillgång till omfattande bildmaterial och den fullständiga undersökningen.

Datum: måndag 27 mars 2017

Tid: Seminarierna startar klockan 14.00

Galamiddag med prisutdelning startar klockan 18:30

Se aretsbygge.nu/program för övriga tider

Plats: Cirkus, Stockholm

För vår planering är vi mycket tacksamma för anmälan senast 23 mars. Ange om medarbetare som ska delta i prisutdelning/galamiddag har speciella behov gällande mat. Anmälan till press@byggtjanst.se

För mer info kontakta:
Pressansvarig: Jörgen Hallström 070-644 69 03, jorgen.hallstrom@byggtjanst.se eller Eventansvarig Petra Sörme, 070-601 12 29, petra.sorme@byggtjanst.se

Välkommen!

MyNewsdesk