Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Tillbaka

AMA Funktion Kravmall Flerbostadshus

AMA Funktion Kravmall Flerbostad är ett hjälpmedel inriktat på projekt som avser flerbostadshusområden.

null

Kravmallen innefattar byggnader, utrymmen och miljöer som finns i ett flerbostadshusområde, både enskilda utrymmen som lägenheter och gemensamma utrymmen som tvättstuga och gård.

Använd AMA Funktion Kravmall Flerbostad för att enkelt ta fram din funktionsbeskrivning för nybyggnad eller ombyggnad av flerbostadshusprojekt.

Genom att använda en eller flera av Svensk Byggtjänst kravmallar för olika byggnadsverk får du tillgång till vår uppbyggnad av strukturer och rådstexter som passar ditt projekt. I AMA Funktion Kravmall Flerbostad finns ett urval av kravobjekt från CoClass. De bildar tillsammans strukturer, med relevanta funktionskrav, som är specifikt inriktade för produktion av flerbostadshusområden. Kravmallen innehåller Råd och Anvisningstexter (RA) och är indelad i kapitel som överensstämmer med strukturen i en funktionsbeskrivning.

Du använder verktyget AMA Funktion Studio för att skapa din funktionsbeskrivning med hjälp av AMA Funktion Kravmall Flerbostad. I AMA Funktion Studio är det enkelt att ställa tydliga krav från olika teknikområden och intressenter. Strukturen i AMA Funktion Kravmall Flerbostad kan kompletteras med nya kravobjekt och egenskaper från CoClass.

Vill du bli vår testpilot?

Svensk Byggtjänst lanserar nu första versionen av AMA Funktion Kravmall Flerbostadshus.

Vi kommer succesivt att släppa på ett begränsat antal intresserade pilotanvändare att kostnadsfritt testa kravmallen i vårt verktyg AMA Funktion Studio.

Detta är vårt remissförfarande för innehållet i AMA Funktion (rådstexter) och branschens medverkan är betydelsefull för den fortsatta utvecklingen av kravmallen.

Är du intresserad av att delta i utvecklingen av AMA Funktion Kravmall Flerbostadshus?

Anmäl ditt intresse och ställ dig i kö för att delta som pilotanvändare.