Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Tillbaka

AMA Funktion Kravmall Äldreboende

AMA Funktion Kravmall Äldreboende är ett hjälpmedel framtaget för att upprätta funktionsbeskrivningar för byggnadsprojekt anpassade för äldre människor med behov av vård och omsorg.

null

Kravmallen omfattar såväl enskilda boenden, gemensamma utrymmen samt de behov som finns på en arbetsplats.

AMA Funktion Kravmall Äldreboende innehåller kravstrukturer för hela byggnadsprojektet, både byggnader och kringliggande utemiljö.

Genom att använda en eller flera av Svensk Byggtjänst kravmallar för olika byggnadsverk får du tillgång till vår uppbyggnad av strukturer och förslagstexter som passar ditt projekt. I AMA Funktion Kravmall Äldreboende finns ett urval av kravobjekt från CoClass. De bildar tillsammans strukturer, med relevanta funktionskrav, som är specifikt inriktade för produktion av äldreboenden. Kravmallen innehåller Råd och Anvisningstexter (RA) och är indelad i kapitel som överensstämmer med strukturen i en funktionsbeskrivning.

Du använder verktyget AMA Funktion Studio för att skapa din funktionsbeskrivning med hjälp av AMA Funktion Kravmall Äldreboende. I AMA Funktion Studio är det enkelt att ställa tydliga krav från olika teknikområden och intressenter. Strukturen i AMA Funktion Kravmall Äldreboende kan kompletteras med nya kravobjekt och egenskaper från CoClass.

Vill du bli vår testpilot?

Svensk Byggtjänst lanserar nu första versionen av AMA Funktion Kravmall Äldreboende.

Vi kommer succesivt att släppa på ett begränsat antal intresserade pilotanvändare att kostnadsfritt testa kravmallen i vårt verktyg AMA Funktion Studio.

Detta är vårt remissförfarande för innehållet i AMA Funktion (rådstexter) och branschens medverkan är betydelsefull för den fortsatta utvecklingen av kravmallen

Är du intresserad av att delta i utvecklingen av AMA Funktion Kravmall Äldreboende?

Anmäl ditt intresse och ställ dig i kö för att delta som pilotanvändare.