Feedback

Företagssök

Byggbranschens företagskatalog
 • Län & kommun  
 • Kategori  

Välj huvudkategori

   Välj län & kommun

     Avancerade filter

     • Omsättning
     • Anställda
     • Bolagsform

         företagets bildNär T-Emballage grundades var tanken att vi enbart skulle leverera emballage och förpackningar till industrin. Så blev det också under de första tio åren. Men med tiden började även hustillverkarna höra av sig. De frågade framförallt efter olika tätskikt och vindskydd? som vi snart insåg var nära besläktade med våra emballageprodukter.

         Lyhörda som alltid började vi så smått att möta deras önskemål genom att ta in byggfolie i vårt sortiment. Sedan fortsatte vi med allt fler material och idag är vi en heltäckande leverantör och samarbetspartner inom förpackningslösningar och byggmaterial, och till våra kunder kan vi numera även räkna byggvaruhandeln och sågverk.

         företagets bildBland det roligaste vi vet är att lösa emballeringsproblem. Vår långa erfarenhet inom logistik gör att vi kan hitta de perfekta förpackningarna ? oavsett vad och vart du ska skicka. Vi börjar med att sätta oss in i din produkt och dess transportväg. Sedan tar vi fram en provförpackning som du får testa ordentligt innan vi börjar leverera. Om din lösning ska göra största möjliga nytta till minsta möjliga totalkostnad får inget lämnas åt slumpen. Inom prefabsegmentet har vår tekniska support blivit ett uppskattat stöd. Direktkontakt med konstruktörer och snickares erfarenheter och krav hjälper oss att utveckla och ta fram nya produkter. Vi har i många år legat i framkant med ett väl utarbetat och brett sortiment. När du har frågor kan du vara säker på att du alltid får raka och objektiva svar från vår support.

         :: Affärsidé
         Vår affärsidé är att bedriva och utveckla handel, i första hand, med förpackningslösningar och byggmaterial.
         Med personlig service erbjuder T-Emballage kunden logistiktjänster och ett marknadsanpassat sortiment.

         :: Vision
         Vår vision är att T-Emballage skall vara det ledande handelsföretaget inom vår bransch, på den svenska marknaden.
         Med en lönsam och stabil tillväxt skapar vi en trygg och utvecklande arbetsplats.

         :: Våra marknadssegment
         Ett stort och brett sortiment kräver ordning och reda. För att lättare kunna ge dig rätt service och stöd har vi delat in oss i fyra olika segment: industri, prefab, sågverk och återförsäljare. Varje segment har sina egna säljare och experter och många av våra kunder handlar ur flera produktområden. Vi samordnar leveranserna så långt som möjligt, både för miljöns och effektivitetens skull.

         » Industri - till industri- och tjänsteföretag i Sverige levererar vi emballage- och förpackningsmaterial i alla former. I vår roll som rådgivare arbetar vi mycket med att utveckla helt anpassade lösningar för våra kunders produkter och logistik. Vi har också en rad unika produkter som t ex wellpapp i löpande bana och specialkonstruerade förpackningar.

         » Prefab - Under de senaste åren har byggmaterial blivit ett av våra största områden. Produkterna vi jobbar med är framförallt olika typer av tät- och skyddsskikt. Och med tanke på de ökande kraven vid hustillverkning har vårt expertkunnande blivit mycket uppskattat.

         » Sågverk - Virkestransporter kräver rejäla, väderskyddande emballagematerial. Beroende på hur oöm hantering trävarorna utsätts för kan vi erbjuda flera olika virkestäckningsfolier med olika egenskaper.

         » Återförsäljare - Våra återförsäljare är bland annat bygghandel, golvbutiker och olika typer av grossister. Till dem levererar vi produkter ur hela vårt sortiment, även om fokus naturligtvis ligger på våra välkända byggmaterial inom tak, vägg, golv och grund.

         Läs mer
         Bolagsfakta
         Året
         2018
         Omsättning
         546 mkr
         Resultat
         -622 tkr
         Omsätt./Anställd
         9 100 tkr
         Soliditet
         0%
         Vinstmarginal
         6.08%
         Fskatt
         Ja
         Bolagsform
         Aktiebolag
         Orgnummer
         556191-0737
         Status
         Aktiv
         Läs mer på www.allabolag.se
         Adress Se på kartan
         Postadress

         Nydalavägen 14

         57435 Vetlanda

         Besökadress

         Nydalavägen 14

         57435 Vetlanda

         Telefon
         0383-59900
         E-post
         info@t-emballage.se

         Produktexempel från Byggkatalogen


          Visa fler produkter från Byggkatalogen.se