E-BOK Motiv MER. Utg 2

E-BOK Motiv MER. Utg 2 E-bok

E-bok

3 065 kr exkl.moms

  • Ladda ner direkt
  • Läs på mobil surfplatta eller dator
Köp även som:
Tryckt bok Titeln finns också tillgänglig i tryckt utgåva
3 065 kr

Med Motiv MER erbjuds bakgrund och tolkningshjälp till både generella mät- och ersättningsregler samt till de mer tillämpade mät- och ersättningsreglerna för anläggningsarbeten respektive husbyggnadsarbeten enligt MER Anläggning och MER Hus.

Med Motiv MER får du en större förståelse för hur reglerna är uppbyggda och hur de tillämpas och hör samman med Allmänna bestämmelser (AB) och Administrativa föreskrifter (AF). Syftet är att minska risken för olika tolkningar som kan leda till tvister.

Notera att Motiv MER finns i fyra olika upplagor. Den första utgåvan utgår från de regler och tolkningar som låg till grund för MER Anläggning 13. Därmed är den tillämpbar vid användning av MER Anläggning 13 samt tidigare utgåvor.

Denna andra utgåva av Motiv MER har utökats och ger bakgrund och tolkning till både MER Anläggning 17 och MER Hus 18, liksom alla dess tidigare utgåvor.

Utgåva 3 är utökad och ger bakgrund och tolkning till innehållet i såväl MER Anläggning 20, MER Hus 21 och MER EL 19 som till alla tidigare utgåvor av dessa.

Utgåva 4 är uppdaterad med hänsyn till dels utgåvorna MER Anläggning 23 och MER EL 22 och dels vunna erfarenheter vid tolkning av mät- och ersättningsregler samt synpunkter från branschen.