Informatör inom Husbyggnad och Teknisk Fastighetsförvaltning

Svensk Byggtjänst ägs av landets ledande branschorganisationer inom samhällsbyggnad och har sedan 1934 samlat in, strukturerat och sålt den kunskap som krävs för att planera, konstruera, bygga och förvalta hus och anläggningar. Svensk Byggtjänst utvecklar kontinuerligt verktyg och mötesplatser som syftar till att skapa effektivitet och lönsamhet runtom i Byggsverige. Vi omsätter ca 190 MSEK och är ca 85 anställda. Till vårt kontor i centrala Stockholm söker vi nu en informatör.

Svensk Byggtjänst erbjuder dig en stimulerande tjänst i en spännande kunskapsintensiv miljö på avdelningen för Omvärldsbevakning Besök (f d Bygginfo). Tillsammans med de 19 kollegorna på avdelningen får du kontinuerligt två veckors kompetensutveckling per kvartal och ligger därför alltid i framkant av kunskapsflödet.

I rollen som informatör bygger du kunskap inom ditt fackområde. Du informerar om viktiga regeländringar och hjälper dina kunder att förstå konsekvenserna av nya lagar, förordningar, regler och ny teknik. Du producerar utbildningsmaterial och besöker kunderna varje kvartal. Kunderna finns i huvudsak i Stockholmsområdet.

Kvalifikationer
För att passa för tjänsten är det ett krav att du:
- Är minst gymnasieingenjör alternativt högskoleingenjör med inriktning på Husbyggnad
- Har några års branscherfarenhet inom fackområdet
- Har en kommunikativ förmåga och goda kunskaper i det svenska språket gällande både tal och skrift
- Har körkort

Har du frågor angående tjänsten tveka inte att ringa eller skriva till:
Personalchef Carola Reuben, mobil 070-629 00 81 eller e-post carola.reuben@byggtjanst.se
eller till Chef för Omvärldsbevakning Besök, Nils Vernersson, mobil 070-603 12 14, eller e-post nils.vernersson@byggtjanst.se

Du kan också kontakta de fackliga ombuden:
Kristina Lindström, Unionen, mobil 070-629 03 17, e-post kristina.lindstrom@byggtjanst.se
eller Eva Eneström Schmied, Sveriges Ingenjörer, 070-104 46 18,
e-post eva.enestromschmied@byggtjanst.se

Om du är intresserad av tjänsten tveka inte att skicka in din ansökan omgående! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Skicka din ansökan senast den 28 februari till: carola.reuben@byggtjanst.se