Informatör med inriktning Hus/Teknisk fastighetsförvaltning till Göteborg

Tjänsten som informatör ingår i avdelningen Omvärldsbevakning Besök (tidigare Bygginfo), med placering i Göteborg med omnejd. Avdelningen bevakar alla relevanta regel- och teknikändringar som är viktiga för byggsektorn. Avdelningen producerar utbildningsmaterial och genomför utbildningar ute hos Svensk Byggtjänsts kunder.

Den här rollen innebär att du planerar in och genomför utbildningar för dina kunder varje kvartal inom fackområdet bygg med inriktning på hus och teknisk fastighetsförvaltning. Du kommer även att producera utbildningsmaterial inom ditt specialistområde. Detta efter en gedigen analys av exempelvis regeländringens påverkan på byggbranschen. Försäljning kommer inte vara ett av dina ansvarsområden.

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis civilingenjör, med viss branscherfarenhet inom fackområdet bygg. Du bör ha god kännedom om regelverkens betydelse för fackområdet och en förmåga att analysera material och sammanställa det på ett informativt sätt. Du bör ha en god förmåga att kunna uttrycka dig väl i både skrift och tal. Vidare bör du vara utåtriktad och relationsskapande med ett tydligt kundfokus.
Notera att resor ingår i tjänsten och att B-körkort är ett krav.