Projektledare/Redaktör AMA EL

Var med och påverka byggbranschen! Svensk Byggtjänst erbjuder en arbetsplats där teknik och byggande möter media och informationsteknik. Här samarbetar byggingenjörer, redaktörer, systemutvecklare, marknadsförare, informatörer och säljare - alla med samma mål - att verka för en hållbar byggprocess i världsklass. Vi söker just nu en:

Projektledare/redaktör för AMA EL

Som projektledare/redaktör för AMA EL är du med om att skapa och utveckla tydliga riktlinjer och ramverk som ska gälla för alla parter i branschen. AMA-redaktionen består av 14 personer och du kommer att arbeta tillsammans med en annan projektledare/redaktör för AMA EL.

Du blir även representant för Svensk Byggtjänst i en så kallad referensgrupp. Referensgruppen består av erfarna människor från el-branschen som alla arbetar tillsammans med att skapa, upprätta och utveckla tydliga ramverk i syfte att undvika de misstolkningar och tvister som kan uppstå i avtal mellan parterna. Det är ditt ansvar att innehållet i AMA EL motsvarar kundernas krav på kvalitet och relevans. I rollen är det viktigt att hålla sig uppdaterad med vad som händer inom ditt kompetensområde. Du ska själv vara aktiv för att ta reda på nya standarder och föreskrifter som kan påverka AMA. Du kommer också att vara skribent för tidskriften AMA-nytt.

Tycker du att det är roligt att vara med och påverka utvecklingen inom byggbranschen kommer du att trivas hos oss. Det är en mångsidig och bred roll där dina kunskaper kommer att efterfrågas och värderas högt. Här på Svensk Byggtjänst får du stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Vi ger kompetensutveckling som utgår från dig och rätt verktyg för att dina arbetsuppgifter ska kunna genomföras på bästa sätt. Då får dessutom många trevliga arbetskamrater och moderna lokaler mitt i Stockholm att jobba i.

I gengäld vill vi att du:
• har en högskoleutbildning eller motsvarande
• har minst fem års yrkeserfarenhet inom el-branschen
• har erfarenhet som konsult och/eller entreprenör
• har god kännedom om och har arbetat med AMA och övriga ram- och regelverk som påverkar branschen
• har god kunskap i teknisk engelska.

Som person är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du ska ha en förmåga att formulera och uttrycka dig på ett tydligt sätt i tal och skrift. Vara nyfiken och drivande inom ditt specialistområde och du ska ha lätt för att samarbeta. Du trivs med att ha många kontakter både internt som externt i ditt arbete.

Tjänsten är på heltid med placering i Stockholm.
Vi vill ha din ansökan senast den 30 november. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Skicka din ansökan till: carola.reuben@byggtjanst.se

För frågor kontakta:
Thomas Lundgren, chef AMA-redaktionen, thomas.lundgren@byggtjanst.se
Tel: 070-600 24 46.
Carola Reuben, personalchef, carola.reuben@byggtjanst.se
Tel: 070-629 00 81.

Fackliga ombud:
Kristina Lindström, kristina.lindstrom@byggtjanst.se
Tel: 070-629 03 17 (Unionen).
Eva Eneström, eva.enestrom@byggtjanst.se
Tel: 070-104 46 18 (Sveriges Ingenjörer).