Internet explorer 11 kommer att slutas supportas här på byggtjanst.se. Vi rekommenderar att byta till en modernare webbläsare. Exempel Chrome, Edge eller Firefox

Tillbaka

Omvärldsbevakning

– håller dig uppdaterad

Vågar du lita på att du har den senaste informationen om lagar, regler och ny teknik? Med Omvärldsbevakning från Svensk Byggtjänst håller du dig uppdaterad och får all kunskap serverad så att den passar dig.

Omvärldsbevakning online
Ett verktyg som ger kunskapsutveckling med uppdaterade nyheter och analyser inom dina förbestämda bevakningsområden. Du skräddarsyr enkelt ditt personliga ”nyhetsflöde” och får notifikationer så fort en artikel matchar dina bevakningar. I ditt flöde samlas alla artiklar som överensstämmer med dina intresseområden, rakt ner i datorn, surfplattan eller mobilen. Är något oklart i artikeln? Som abonnent kan du även ställa frågor och få svar från våra experter.

Redaktionen analyserar information
Vår redaktion går igenom över 350 källor, analyserar och paketerar dagligen nyheter som berör anläggning, el & tele, förvaltning, husbyggnad, renovering och VVS.

Dessutom hittar du fördjupningar, aktuella händelser i byggbranschen, praktikfall, webb-tv, debatter och mycket mer. Genom att samla in, värdera och analysera informationen åt dig, kan vi presentera information i ett sammanhang som är aktuellt för din verksamhet.

Byggkoll
Byggkoll är vår tidning och ett bra komplement till Omvärldsbevakning. I fyra nummer per år får du aktuella reportage, porträtt, teknik, fördjupningar och nyheter inom våra bevakningsområden: anläggning, el & tele, förvaltning, husbyggnad, renovering och VVS.

Omvärldsbevakning i korthet
Nyheter för dig: Vi analyserar och paketerar nyheter från hela byggbranschen som berör just ditt verksamhetsområde.

Personligt flöde: Skräddarsy din bevakning och skapa ditt personliga flöde med notifieringar. Sammanställningen skickas direkt till din e-postadress.

Expertsvar: Ställ frågor till våra experter, svaren är privata. Som abonnent får du dessutom tillgång till vår expertsvarsbank.

Jag har Omvärldsbevakning online som öppningssida på min dator

Mikael Gustafsson, VD, Byggnadsingenjör på ingenjörsfirman Mikael Gustafsson berättar om hur han använder Omvärldsbevakning.

"Jag har Omvärldsbevakning online som öppningssida på min dator så att jag kan se nyheter varje dag. Det känns som att det är en uppdaterad sida som följer med hela tiden. Den är bra! Jag använder bevakningstjänsten och får ett nyhetsmail med intressanta artiklar. Har jag missat något får jag då en uppdatering. Jag använder tjänsten kontinuerligt."

nullSvensk Byggtjänst2 Jul 2020