Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

AMA Beskrivningsverktyg

10 090 kr / årExkl. moms

Med AMA Beskrivningsverktyg kan du på ett enkelt sätt använda BSAB:s koder i egna föreskrifter och anvisningar för anläggnings-, byggnads- och installationsprojekt. Du får samtliga fackområdens kodstruktur och du kan enkelt infoga koderna och försäkra dig om att de placeras enligt BSAB-strukturen, oavsett i vilken ordning de infogas.

Genom att komplettera med abonnemang på ett eller flera områden av AMA får du tillgång till AMA/RA/MER/Motiv/AMA-nytt samt våra förslagstexter direkt i beskrivningsverktyget. Om du har AMA Anläggning får du också tillgång till TRV-texter och Mängdmall enligt MER.

Branschmallar

I AMA Beskrivningsverktyg får du även tillgång till ett antal branschmallar ifrån branschorganisationer med deras förslagstexter:

  • SABO och målaremästarna
  • Säker Vatten
  • Göteborgs stad Trafikkontoret
  • Trafikverket

I verktyget kan du arbeta tillsammans med övriga projektmedlemmar i samma beskrivning. Du kan även skapa företagsspecifika mallar som kan användas av enskilda eller samtliga kollegor på företaget. Detta höjer kvalitén, underlättar beskrivningsarbetet och spar tid. 

De filer du skapar i AMA Beskrivningsverktyg lagras säkert hos oss.

Produktbeskrivning AMA Beskrivningsverktyg.pdf

Abonnemanget gäller tills uppsägning sker. 

Besök verktyget