Projektbevakning

Byggprojekt och upphandlingar i hela landet

Varje dag ringer och mailar vi mellan 200 och 300 kontakter hos kommuner, byggherrar, utförare, upphandlare med flera för att få så god koll som möjligt på nya och pågående projekt.

Genom automatiskt och aktiv inhämtning av dokumentation och underlag så har vi full koll på upphandlingar inom byggrelaterade CPV-koder. Vi samlar in och presenterar upphandlingar från Visma Opic, Avantra, Kommers, Mercell, E-avrop, EU/TED samt de offentliga bolagens egna hemsidor.

Själva tjänsten hjälper dig som kund att få koll på alla dessa projekt och upphandlingar samt de potentiella affärer de kan leda till. Med hjälp av Projektbevakning kan du bevaka byggprojekt, upphandlingar, företag och personer. Informationen presenteras på ett enkelt, tydligt och lättillgängligt sätt. Allt för att du ska kunna göra bättre affärer!

Det är du som kund som sitter i förarsätet. Projektbevakning är byggd så att du ska få en tydlig överblick på det som är relevant för dig. Du skapar själv de filtreringar och bevakningar som är mest rätt för dig, precis så många du vill och behöver.

Pris:

(Ord. Pris: )

Pris:

Pris:

(Ord. Pris: )

Pris:

Pris:

(Ord. Pris: )

Pris:

Enskilda län