Hitta rätt projekt
Byggbranschen är som du kanske vet Sveriges enskilt största bransch och omsätter 500 miljarder kronor per år. Varje dag startar massor med nya byggprojekt runt om i Sverige.

Vill du ha koll på alla dessa projekt och potentiella affärsmöjligheter? Med hjälp av Projektbevakning bevakar du i princip samtliga större byggprojekt och får kontaktuppgifter till dem som ansvarar för projektet. Informationen får du presenterat på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt sätt. Vill du göra bättre affärer?

Beställ här >> 
 

Marknadens bästa projektinformation
Det ska vara enkelt att hitta intressanta projekt, och det ska vara enkelt att fatta beslut om projektet är relevant och intressant för just ditt företag

I Projektbevakning arbetar vi med så kallad ”utökad projektinformation”, vilket vi anser är en förutsättning för ett modernt och effektivt affärsverktyg. Vi lägger stor vikt vid att fylla varje projekt med så mycket information som möjligt. Bland annat arbetar vi med säkerställda byggprognoser nedbrutet på underentreprenader, såsom Bygg, El, Vent, VS och Hiss.

För att du ska kunna arbeta effektivt med din försäljning kan du i verktyget göra egna bevakningslistor och få e-post med nya projekt inom ditt bevakningsområde.

 

Marknadens bästa projektinformation

 

 

Beställ ProjektbevakningVill du öka dina affärsmöjligheter?

Beställ Projektbevakning idag