Så här fungerar det

Hitta rätt projekt

Byggbranschen är Sveriges största bransch och omsätter årligen 1000 miljarder kronor. Varje dag påbörjas mängder av diverse byggprojekt runt om i Sverige. Från nybyggnationer till renoveringar och rivningar.

Projektbevakning hjälper dig att få koll på dessa projekt och upphandlingar samt de potentiella affärer de innebär. Med hjälp av Projektbevakning kan du bevaka byggprojekt, upphandlingar, företag och personer. Informationen presenteras på ett enkelt, tydligt och lättillgängligt sätt. Allt för att du ska kunna göra bättre affärer!

Marknadens bästa projektinformation

Vi kontaktar dagligen mellan 200 och 300 kommuner, byggherrar, utförare, upphandlare och andra personer i byggbranschen för att få så god koll som möjligt på nya och pågående byggprojekt. Vår ambition är att ha marknadens bästa projektinformation. Den ska dessutom bygga på enkelhet. Det ska vara enkelt att hitta intressanta projekt och upphandlingar. Det ska vara enkelt att skapa relevanta filtreringar och bevakningar. Det ska vara enkelt att hantera projektinformationen. Det ska vara enkelt att använda tjänsten. Det ska vara enkelt att vara kund. Sist men inte minst, du har kontrollen!


 

Många olika informationskällor

 

Beställ ProjektbevakningVill du öka dina affärsmöjligheter?

Beställ Projektbevakning idag.

Guider