Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Tillbaka

AMA Funktion Studio

null

I vårt nya verktyg AMA Funktions Studio kan du arbeta smart tillsammans, gynna innovation i dina byggprojekt och skapa krav som går att följa genom byggnadsverkets hela livscykel.

AMA Funktion Studio är ett digitalt verktyg för dig som arbetar med funktionskrav och totalentreprenader. I verktyget skapar du din funktionsbeskrivning genom att använda en av Svensk Byggtjänst kravmallar baserade på CoClass. Alla krav från olika teknikområden och intressenter finns samlade på en och samma plats. Verktyget kan användas för alla typer av byggprojekt och för såväl nybyggnad som ombyggnad.

I AMA Funktion Studio kan ni tillsammans:

  • Redigera, kommentera och diskutera innehållet i funktionsbeskrivningen direkt i verktyget.
  • Bjuda in deltagare till projekt och hantera behörigheter.
  • Skapa projekt från Svensk Byggtjänst kravmallar.
  • Samla krav från alla teknikområden och intressenter i ett och samma dokument.
  • Koppla krav till objekt som kan hanteras digitalt i andra tekniska plattformar och verktyg.
  • Ge krav en unik identitet så att kravet kan spåras och följas upp genom hela livscykeln.

Genom att komplettera med en eller flera av Svensk Byggtjänst kravmallar för olika byggnadsverk får du direkt tillgång till vår uppbyggnad av strukturer och rådstexter som passar ditt projekt. Med hjälp av AMA Funktion och CoClass kommer det att vara möjligt för dig och dina kollegor att spåra och följa upp kraven under ett byggnadsverks hela livscykel.

AMA Funktion Studio är webbaserat. Det gör att du har tillgång till dina funktionsbeskrivningar både snabbt och säkert. De funktionsbeskrivningar som du tar fram i AMA Funktion Studio lagras tryggt hos oss. 

Vill du testa?

Svensk Byggtjänst lanserar nu en BETA-version av vårt helt nya verktyg AMA Funktion Studio.

Vi kommer successivt släppa på ett begränsat antal intresserade testanvändare att under en period fram till 30 november kostnadsfritt prova verktyget

Din motprestation är att ge oss feedback och förbättringsförslag.

Anmäl ditt intresse och ställ dig i kö för att delta.