Så här får du tillgång till AMA och studentrabatten

För att få tillgång till referensverket AMA eller få studentrabatten måste du först skapa ett konto hos Svensk Byggtjänst, som Student. Om din skola redan har tillgång till AMA kan du hitta instruktioner för aktivering på din skolas studentportal. Om du har frågor - kontakta vår kundservice.


Introduktion till etik inom samhällsbyggnad

Utveckla en starkare förståelse för branschens etiska utmaningar. Här får du en enkel, kostnadsfri introduktion till de tre etiska grundpelarna inom samhällsbyggnadssektorn:

  • Korruptionsbekämpning
  • Mångfald
  • Sund konkurrens

AMA

Du använder AMA (Allmän Material och Arbetsbeskrivning) för att göra tekniska beskrivningar och förfrågningsunderlag. Entreprenören läser rubriker och koder i AMA och förstår vad och hur arbetet ska utföras.

AMA-guider

Bristande kommunikation i förvaltning av fastigheter och anläggningar kostar miljarder varje år. Används AMA - så blir det rätt från början!


20 procent rabatt på all litteratur!

Du som studerar får 20 procents rabatt (gäller ej på bokrea) och fraktfritt inom Sverige på vår litteratur vid beställning i bokhandeln på byggtjanst.se. Även här måste du skapa ett konto.


Lär dig mer