Hej lärare!

Visste du att studenter som studerar samhällsbyggnad på universitet, högskola eller yrkeshögskola får kostnadsfritt vårt utbildningspaket med tillgång till AMA och våra andra onlinetjänster? De får även 20 procent rabatt (gäller ej på bokrea) och fraktfritt inom Sverige på all litteratur i vår bokhandel.

Undervisning

Hur kan Svensk Byggtjänsts onlinetjänster användas i undervisningen? Nedan kan du läsa om alla förmåner du som lärare kan använda i din undervisning.

Samma verktyg som proffsen

Utbildningspaketet

Som lärare har du kostnadsfri tillgång till utbildningspaketet från Svensk Byggtjänst. För att få tillgång till utbildningspaketet kontakta Kundservice.
Kontakta Kundservice

Kurslitteratur i världsklass

Litteratur i undervisningen

Skolor erhåller rabatt vid köp av klassuppsättning av litteratur. Rabatten gäller böcker som ges ut av Svensk Byggtjänsts förlag och vid köp av 15 eller fler exemplar av samma titel. För att beställa klassuppsättning kontakta Kundservice.
Kontakta Kundservice

Utbildningspaketet

I utbildningspaketet ingår följande onlinetjänster.

undefined

AMA

Du använder AMA (Allmän Material och Arbetsbeskrivning) för att göra tekniska beskrivningar och förfrågningsunderlag. Entreprenören läser rubriker och koder i AMA och förstår vad och hur arbetet ska utföras.

undefined

BSAB

BSAB klassificerar, delar upp och sorterar information på ett likartat sätt för all bygg- och fastighetsverksamhet. BSAB-systemet är grundbulten i AMA.

undefined

Byggkatalogen

I Byggkatalogen väljer du byggvaror till ditt projekt. Här finns Sveriges alla byggvaror och materialleverantörer.

undefined

Byggkoll

Byggkoll har uppdaterade nyheter och analyser inom bevakningsområdena: Anläggning, EL, Förvaltning, Husbyggnad, VVS och Renovering.

undefined

CoClass

CoClass är ett klassifikationssystem för all byggd miljö. Begreppsmodellen kan användas av alla parter under byggnadsverkets hela livscykel - från tidiga skeden till förvaltning och rivning.

Så här får din skola tillgång till utbildningspaketet

För att få tillgång till vårt kostnadsfria utbildningspaket kontaktar du Kundservice så hjälper vi dig vidare.