Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Om Svensk Byggtjänst

Svensk Byggtjänst är hela byggbranschens samlade och validerade kunskap på ett och samma ställe. I över åttio år har vi varit ett kunskapsnav i byggrelaterade frågor. Så vad du än undrar: Kolla Byggtjänst!

undefined

Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss på Svensk Byggtjänst? Här hittar du tjänster vi söker plus några citat från våra medarbetare.

undefined

Podcasten Snåret

Snåret tittar närmare på hur byggandet kan bli mindre snårigt och trassligt. Följ med på spännande diskussioner med intressanta personer från olika delar av byggprocessen.

undefined

Pressrummet

Följ oss på Mynewsdesk för nyheter, aktuella event och pressmeddelanden.

undefined

Sociala kanaler

Följ oss så får du nyheter från branschen, info om utbildningar och mycket mer!

undefined

Ledning

Vårt uppdrag är att erbjuda produkter och tjänster som bidrar till en effektivare byggprocess. Läs mer om Svensk Byggtjänsts ledning.

undefined

Styrelse och A-aktieägare

Svensk Byggtjänst ägs av ett trettiotal organisationer som representerar hela byggbranschen, och hela byggprocessen.

undefined

Bokutgivning

Bokutgivning har i flera decennier varit en viktig del av Svensk Byggtjänsts verksamhet. Har du en bokidé? Kontakta oss!

undefined

Årsredovisning

Här kan du hitta sammanställningar av Byggtjänsts räkenskaper och förvaltning för olika räkenskapsår

Mer Om oss

Läs mer om Svensk Byggtjänst

Har du koll på Svensk Byggtjänst?

Fakta om Byggtjänst på en minut

Frågor vi brinner för!

Svensk Byggtjänst gör hela tiden satsningar för att driva utvecklingen i byggbranschen. Vi fungerar som ett kunskapsnav för flera stora ämnen som byggbranschen engagerar sig i. Jämställdhet, digitalisering och hållbarhet är några av våra hjärtefrågor.

undefined

Jämställdhet

Jämnt på jobbet

Byggbranschen måste bli mer jämställd för att kunna möta framtidens arbetsmarknad. Läs mer om vår satsning mot sexism och ojämställdhet inom byggsektorn.

undefined

Digitalisering

Nordic ConTech

Nordic ConTech är samhällsbyggnadssektorns nya plattform för innovativ utveckling. Bakom konceptet står Svensk Byggtjänst med Smart Built Environment-projektet Bygg 4.0 och Nordbygg som partners.

undefined

Struktur

CoClass

CoClass är ett klassifikationssystem för all byggd miljö. Begreppsmodellen kan användas av alla parter under byggnadsverkets hela livscykel - från tidiga skeden till förvaltning och rivning.