Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Jobba på Svensk Byggtjänst

Vill du jobba hos oss på Svensk Byggtjänst? Här hittar du våra värdeord, tjänster vi söker plus några kommentarer från två av våra medarbetare.

Lediga tjänster

Informatör Husbyggnad och förvaltning

Som informatör på Svensk Byggtjänst erbjuds du en stimulerande tjänst, i en spännande kunskapsintensiv miljö. Du får kontinuerligt två veckors kompetensutveckling per kvartal och ligger alltid i framkant av kunskapsflödet och om utvecklingen i branschen och i synnerhet ditt specialistområde.

Frontend-utvecklare

Svensk Byggtjänst är i en expansiv fas med våra kundorienterade produkter och tjänster. Det gör att vår tjänsteportfölj utvecklas i högt tempo och därför letar vi efter dig som är Frontend-utvecklare. Gillar du att ha både eget ansvar och ta del i större projekt? Sök tjänsten idag och bli en del av framtidens byggbransch!

Systemarkitekt

Gillar du att ha helhetsansvar för den tekniska IT arkitekturen? Som Systemarkitekt hos oss på Svensk Byggtjänst, kommer du att tillhöra ett team med produkt- och systemutvecklare som arbetar med tre värdeströmmar. I varje värdeström finns en eller flera Product Owners och en Tech Lead som du kommer att arbeta nära vad gäller att leda arbetet genom att ta fram och förvalta vår IT arkitektur.

Jobba hos oss

Svensk Byggtjänst har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

Våra värdeord:

Laganda, engagemang och affärsmässighet

Våra medarbetare är vår främsta resurs. Vi jobbar efter att skapa en arbetsplats som erbjuder utveckling, personligt ansvar och ett tydligt ledarskap. Hos Svensk Byggtjänst får du möjlighet att utvecklas och bli en del av vårt team. Din kompetens idag och i framtiden är grunden för vår verksamhet.

Vår vision:

Byggsveriges självklara val

Vi är Byggsveriges självklara val för kunskapsinhämtning av teknik och regelverk. Genom information – kunskap – verktyg – mötesplatser gör vi byggsverige mer effektivt och mer lönsamt.

Att jobba på Svensk Byggtjänst

Här kan du se några av våra medarbetare och vad de tycker är bäst med att arbeta på Svensk Byggtjänst

Niclas favoriter

"Det är många skratt på jobbet och ett välkomnande klimat"

Naomis favoriter

"Det är en förmån att få arbeta med så intressanta och engagerande frågor!"