Internet explorer 11 kommer att slutas supportas här på byggtjanst.se. Vi rekommenderar att byta till en modernare webbläsare. Exempel Chrome, Edge eller Firefox

Jobba på Svensk Byggtjänst

Vill du jobba hos oss på Svensk Byggtjänst? Här hittar du lediga tjänster och våra värdeord.

Lediga tjänster

Produktchef/AMA chef till Svensk Byggtjänst

I rollen som AMA chef tar du aktiv del i utvecklingen av samhällsbyggnadssektorn. Vi söker nu en produktchef till AMA-avdelningen. Som produktchef har du personalansvar för AMA-avdelningens 16 medarbetare. Du ansvarar även för att utveckla avdelningens och produkternas affär med gott resultat. Läs mer om tjänsten och ansök redan idag.

Förlagschef till Svensk Byggtjänst

Om du har ett stort intresse för litteratur och samhällsbyggnad samt vill axla en spännande chefsroll så ska du se hit! Till Svensk Byggtjänst söker vi nu en Förlagschef som kommer ha ett övergripande ansvar för litteraturområdet. Låter det intressant? Läs då mer om tjänsten och ansök redan idag!

Chefredaktör Byggkoll till Svensk Byggtjänst

Har du ett intresse för samhällsfrågor och samhällsbyggnadssektorn? Har du erfarenhet av att leda redaktörsarbete? Då är rollen som Chefredaktör för Byggkoll – vår nyhetsproduktion på Svensk Byggtjänst – något för dig! Här erbjuds du en spännande roll med mycket ansvar och stimulerande arbetsuppgifter.

Marknadsanvarig till Svensk Byggtjänst

Är du en skarp och erfaren projektledare? Vill du jobba i ett företag där teknik och byggande möter media och informationsteknik? Nu söker vi två marknadsansvariga till Svensk Byggtjänsts nya marknadsavdelning

Jobba hos oss

Svensk Byggtjänst har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

Våra värdeord:

Laganda, engagemang och affärsmässighet

Våra medarbetare är vår främsta resurs. Vi jobbar efter att skapa en arbetsplats som erbjuder utveckling, personligt ansvar och ett tydligt ledarskap. Hos Svensk Byggtjänst får du möjlighet att utvecklas och bli en del av vårt team. Din kompetens idag och i framtiden är grunden för vår verksamhet.

Vår vision:

Byggsveriges självklara val

Vi är Byggsveriges självklara val för kunskapsinhämtning av teknik och regelverk. Genom information – kunskap – verktyg – mötesplatser gör vi byggsverige mer effektivt och mer lönsamt.