Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

close

Jobba på Svensk Byggtjänst

Vill du jobba hos oss på Svensk Byggtjänst? Här hittar du våra värdeord, tjänster vi söker plus några kommentarer från två av våra medarbetare.

Lediga tjänster

Projektledare Redaktör AMA Anläggning

Vi söker nu en projektledare/redaktör AMA Anläggning. Du ingår i en mindre grupp av specialister inom AMA Anläggning och rapporterar till Chef för produktområdet Teknik/Produktchef AMA. Vi ser helst att du är placerad i Stockholm men även placering på andra orter i Sverige kan vara möjligt.

Informatör Husbyggnad och förvaltning

Som informatör på Svensk Byggtjänst erbjuds du en stimulerande tjänst, i en spännande kunskapsintensiv miljö. Du får kontinuerligt två veckors kompetensutveckling per kvartal och ligger alltid i framkant av kunskapsflödet och om utvecklingen i branschen och i synnerhet ditt specialistområde.

Jobba hos oss

Svensk Byggtjänst har en öppen och välkomnande företagskultur. Här får du arbeta i en utvecklande och uppmuntrande miljö där du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

Våra värdeord:

Laganda, engagemang och affärsmässighet

Våra medarbetare är vår främsta resurs. Vi jobbar efter att skapa en arbetsplats som erbjuder utveckling, personligt ansvar och ett tydligt ledarskap. Hos Svensk Byggtjänst får du möjlighet att utvecklas och bli en del av vårt team. Din kompetens idag och i framtiden är grunden för vår verksamhet.

Vår vision:

Byggsveriges självklara val

Vi är Byggsveriges självklara val för kunskapsinhämtning av teknik och regelverk. Genom information – kunskap – verktyg – mötesplatser gör vi byggsverige mer effektivt och mer lönsamt.

Att jobba på Svensk Byggtjänst

Här kan du se några av våra medarbetare och vad de tycker är bäst med att arbeta på Svensk Byggtjänst

Niclas favoriter

"Det är många skratt på jobbet och ett välkomnande klimat"

Naomis favoriter

"Det är en förmån att få arbeta med så intressanta och engagerande frågor!"