Om oss

Kolla Byggtjänst!

Svensk Byggtjänst är hela byggbranschens samlade och validerade kunskap på ett och samma ställe. I över åttio år har vi varit ett kunskapsnav i byggrelaterade frågor. Så vad du än undrar: Kolla Byggtjänst.

Kolla Byggtjänst!

Om oss
Vi är ett aktiebolag och ägs av ett 30-tal organisationer som representerar hela byggbranschen och hela byggprocessen. Vårt uppdrag är att erbjuda produkter och tjänster som bidrar till en effektivare byggprocess. Det betyder bland annat att största delen av vår vinst återförs till branschen genom att företaget hela tiden investerar i kompetens-, tjänste- och produktutveckling.  
 

Våra tjänster och produkter
Med AMA gör du och läser du tekniska beskrivningar. Byggkatalogen innehåller information om byggprodukter och materialleverantörer. Här väljer du material till ditt projekt. Omvärldsbevakning håller dig uppdaterad om nya lagar, regler och ny teknik. Med en omvärld i ständig förändring är det svårt att fånga upp allt som berör ditt verksamhetsområde - därför finns Bygginfo. Renoveringsinfo online ger dig nyheter, forskningsresultat och artiklar som handlar om professionell energieffektiv renovering. Företagssök samlar företag i hela byggsverige.

 

Bokhandeln för proffs
Vår bokhandel är Sveriges största för bygglitteratur. Här hittar du böcker utgivna av Svensk Byggtjänst, andra förlag, myndigheter och intresseorganisationer.