Om oss

Svensk Byggtjänst är ett aktiebolag och ägs av ett 30-tal organisationer som representerar hela byggbranschen och hela byggprocessen. Uppdraget från våra ägare är att erbjuda produkter och tjänster som bidrar till en effektivare byggprocess.

Det betyder bland annat att största delen av vår vinst återförs till branschen genom att företaget hela tiden investerar i kompetens-, tjänste- och produktutveckling.

Svensk Byggtjänst – det här är vi

Våra tjänster och produkter

Med AMA online gör du och läser du tekniska beskrivningar. Byggkatalogen online innehåller information om byggprodukter och materialleverantörer. Här väljer du material till ditt projekt. Omvärldsbevakning online håller dig uppdaterad om nya lagar, regler och ny teknik. Med en omvärld i ständig förändring är det svårt att fånga upp allt som berör ert verksamhetsområde - därför finns Bygginfo. Renoveringsinfo online ger dig nyheter, forskningsresultat och artiklar som handlar om professionell energieffektiv renovering. Företagssök online samlar företag i byggsverige.

Bokhandeln för proffs

Vår bokhandel är Sveriges största för bygglitteratur. Här finns böcker utgivna av Svensk Byggtjänst, andra förlag, myndigheter och intresseorganisationer.