Jobba hos oss

En bra mix, ett gott recept, rätt förutsättningar. Det spelar ingen roll hur vi beskriver det eftersom det är många saker som gör ett företag till ett spännande ställe att jobba och utvecklas på. Vi på Svensk Byggtjänst tror på det här:

Nyfikenhet och erfarenhet

Det ena måste du vara utrustad med, det andra kommer du att få i mötet och samarbetet med dina kolleger. Hos oss hamnar du i en miljö där vi hela tiden uppmuntrar till att undersöka, utveckla och verifiera. Oavsett om det gäller nya normer för konstruktion eller utveckling av en ny webbtjänst. Din kompetens idag och i framtiden är grunden för vår verksamhet.

Blandning blir bäst

På Svensk Byggtjänst hamnar du på en arbetsplats där teknik och byggande möter media och informationsteknik. Här samarbetar byggingenjörer med redaktörer och systemutvecklare samsas med marknadsförare och säljare. Tjej, kille, man, kvinna, nysvensk, ”gammsvensk”, samhällsbyggare med några få år på nacken, galet erfaren byggingenjör, det är tillsammans som vi fortsätter utveckla oss själva, företaget och våra produkter.