Skaffa en egen expert på Bygginfo

Vilka regler och lagkrav gäller framöver? Med Bygginfo får du en informatör som håller koll på allt åt dig. En trygghet när du inte vill missa något viktigt.

Har du precis haft besök av en informatör och vill ladda ner efterlämningsmaterial?
Besök Bygginfos dokumentsida via denna länk

Våra olika abonnemang

Fyll i formuläret längre ner på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer.

Med Bygginfo får ditt företag en egen informatör inom ett eller flera fackområden.

Ni ses 2–4 gånger per år för att gå igenom aktuella regler, lagkrav, teknikförändringar och hållbarhetsfrågor. Behöver du rådgivning mellan mötena? Då kan du när som helst höra av dig till din informatör.

Här är abonnemangen du kan välja mellan:

undefined

1. Individuellt

Fyra gånger per år bjuds du in till infomöten i ditt närområde eller digitalt, tillsammans med andra som har tecknat detta abonnemang. Kan bokas för 1–3 personer från din organisation.

undefined

2. Premium

Varje infomöte sker på din arbetsplats på en tid som du själv bokar. Praktiskt för större kontor som vill sprida samma kunskap till många samtidigt. Kan även genomföras digitalt, där priset anpassas efter hur många som deltar.

undefined

3. Webbinarier

Din informatör bjuder in dig eller ditt kontor till digitala möten, tillsammans med andra som har tecknat detta abonnemang.

Vad ingår?

  • Konstant bevakning av alla viktiga förändringar i branschens regelverk.
  • Personlig kontakt med pålästa informatörer, som du möter flera gånger per år.
  • Fråga/svar-service från din informatör året runt.
  • Tillgång till all mötesdokumentation och aktuell litteratur.

Vem blir din informatör?

  • Du matchas ihop med rätt person eller personer utifrån geografi och fackområde. Alla våra informatörer kan du läsa mer om här.
  • Din informatör har mångårig erfarenhet från sitt fackområde och samarbetar tätt med redaktionerna för AMA och Byggkoll. Varje kvartal får alla våra informatörer två veckors internutbildning för att bygga på sina kunskaper.

Vad ger Bygginfo dig?

  • En person att vända dig till för vägledning om regelverk.
  • Tryggheten i att alltid ha koll på de mest relevanta och kvalitetskritiska förändringarna i fråga om lagar, regler och ny teknik. Kanske en försäkring mot sömnlöshet på grund av FOMO (Fear of missing out)?
  • Mer tid för din kärnverksamhet. Medan du sköter ditt jobb följer din informatör branschens utveckling och sammanställer vad du behöver veta.

Vem kan teckna abonnemang?

  • Alla som på något sätt påverkar eller styr valet av metoder och material inom samhällsbyggnadssektorn. Bland Bygginfos kunder finns konsulter, fastighets- och anläggningsägare, entreprenörer, installatörer, statliga verk och organisationer, tillsynsmyndigheter, exploatörer och industriella husproducenter. Ett abonnemang tecknas alltid på organisationen, inte på en individ.

Daniel Larsson, VVS-konstruktör och uppdragsledare på Ramboll i Örebro:

Med Bygginfo får du en egen expert, som ger dig allt du behöver veta vid regelbundna infomöten

”Våra möten med Bygginfo är en höjdpunkt varje kvartal”, säger Daniel Larsson, VVS-konstruktör och uppdragsledare på Ramboll i Örebro. ”Att få information som vi själva inte har snappat upp och kunna sprida den till resterande konsulter i företaget, det kan vara en ganska stor grej för oss. Nu är klimatmål, hållbarhet och energismarta lösningar på agendan och mycket sånt kommer upp på mötena, vilket är superbra.”

Rambollkontoret i Örebro har ett individuellt abonnemang på Bygginfo. Det innebär att VVS-informatören Patrik Isaksson bjuder in till ett infomöte fyra gånger per år, då Ramboll och andra VVS-aktörer från närområdet deltar.

”Under pandemin har mötena skett digitalt”, säger Daniel Larsson. ”Det har fungerat förvånansvärt bra, men det blir inte samma sociala kontakt. Tidigare har andra Bygginfoabonnenter kommit till vårt kontor på mötena, både beställare och från entreprenörssidan. En bra grej är att det har lett till diskussioner mellan oss: ’Hur gör ni i er verksamhet? Vad kan vi lära oss av det?’ Just informationsdelningen är en stor punkt i detta som jag ser fram emot varje kvartal.”

null

Jag vill veta mer om Bygginfo – kontakta mig