Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Litteraturbevakning – missa aldrig litteratur som stärker dig i din yrkesroll

Med nyutgiven litteratur hemskickad, får du tillgång till den senaste faktan och med 5-10% rabatt på aktuella bokutskick!

Vilket är ditt specialområde?

Nyutgiven litteratur inom ditt specialområde, direkt vid utgivningstillfället. Som abonnent förser vi dig med den senaste litteraturen inom lagar, regler, normer och handböcker.

Missa inga nya böcker!

Vad innebär Litteraturbevakning?

Med Litteraturbevakningstjänsten har du alltid den senast uppdaterade litteraturen i din bokhylla. Vi bevakar ett, eller flera, specifikt valda områden åt dig. När det utkommer ny litteratur inom ämnet får du den skickad till dig – på det sättet har du alltid uppdaterad och aktuell litteratur tillgänglig. Vanligen kommer det tre till sex titlar per år inom de olika områdena.

Vad kostar det?

Tjänsten är kostnadsfri, du betalar endast för böckerna. Vill du av någon anledning inte behålla en bok, har du full returrätt inom 10 dagar. Enda kostnad du har är returportot. Litteraturen som skickas säljs till ett rabatterat pris (upp till 10% rabatt) jämfört med styckbeställning.

Har du frågor och funderingar kring litteraturbevakning?

Vilka områden som finns, vad restnoterad betyder eller om vi erbjuder försäljning till andra länder?