Tjänster

Svensk Byggtjänst jobbar dagligen med att göra byggprocessen mindre snårig. Vi samlar in och förädlar information så att den blir till kunskap som vi sedan erbjuder branschen. Vad du än arbetar med. Var du än befinner dig i byggprocessen kan våra tjänster och produkter bidra till en lite mindre snårig byggprocess.

Tjänster - AMA (Allmän Material och Arbetsbeskrivning)

AMA
Med AMA (Allmän Material och Arbetsbeskrivning) förbättras kommunikationen genom hela byggprocessen. Verktyget hjälper dig att säkerställa kvaliteten – från första förfrågningsunderlag till sista slutbesiktning.
Till tjänsten | Läs mer

Tjänster - BSAB klassifikationssystem

BSAB
BSAB är ett klassifikationssystem som hjälper dig att dela upp och sortera in information på ett likartat sätt för all bygg- och fastighetsverksamhet, oberoende av i vilken tillämpning informationen finns eller vilken aktör som hanterar den.
Till tjänsten | Läs mer

Tjänster - CoClass

COCLASS
CoClass är det nya svenska klassifikationssystemet för all byggd miljö, med potential att för all framtid förändra bygg- och fastighetsbranschen. CoClass innehåller alla delar av vår byggda miljö, från stort till smått.
Till tjänsten | Läs mer

Tjänster - Byggkatalogen

BYGGKATALOGEN
Sveriges mest använda tjänst för aktuell och strukturerad information om byggvaror, med över 5 000 leverantörer på ett och samma ställe. Här får du snabbt och effektivt information om vilka byggvaror som är mest lämpliga för ditt projekt.
Till tjänsten | Läs mer

Tjänster - Företagssök

FÖRETAGSSÖK
Företagssök hjälper dig att hitta rätt leverantör och affärspartner. Vi ger dig en samlad information om företagets storlek, vilka projekt företaget är inblandat i och hur deras finansiella situation är. Vi samlar in information och fakta om ca 82 000 företag verksamma inom samhällsbyggnad i Sverige. 
Till tjänsten | Läs mer

Tjänster - Omvärldsbevakning

OMVÄRLDSBEVAKNING
Med Omvärldsbevakning kan du känna dig trygg med att alltid få rätt information och kunskap om lagar, regler och ny teknik i rätt tid. Omvärldsbevakning samlar in fakta, värderar och analyserar och sätter in kunskapen i det sammanhang som är aktuellt för dig och din verksamhet.
Till tjänsten | Läs mer

Tjänster - Renoveringsino

RENOVERINGSINFO
På Renoveringsinfo hittar du som professionell aktör kunskap och information om en effektiv renoveringsprocess. Här finns nyheter, aktuell debatt, forskningsrapporter och både praktiskt erfarenhetsutbyte och fördjupningar inom renoveringsspecifika åtgärder som stambyte, tak- och fönsterrenovering, tillgänglighetsanpassning, energieffektivisering och hur man lyckas med boendesamverkan..
Till tjänsten | Läs mer

Bygginfo - vi vet allt om lagar, regler och teknik!

BYGGINFO
Med en omvärld i ständig förändring är det svårt att fånga upp allt som berör ett verksamhetsområde – därför finns vi på Bygginfo. Varje kvartal träffar vi tusentals personer i byggbranschen och i det mötet får vi en unik förståelse för era kunskapsbehov. Med den samlade erfarenheten samt ett brett och upparbetat kunskapsnätverk bevakar vi alla relevanta informationskällor, analyserar dom och skapar ett kundanpassat budskap.
Läs mer