Omvärldsbevakning – vi håller dig uppdaterad

Med Omvärldsbevakning från Svensk Byggtjänst kan du känna dig trygg med att du alltid får rätt information och kunskap om lagar, regler och ny teknik i rätt tid. Vår redaktion går igenom över 350 källor, analyserar och paketerar dagligen nyheter om lagar, regler, standarder och ny teknik som berör ditt verksamhetsområde. Du väljer själv på vilket sätt du vill ta del av nyheterna; Online, tidningen ByggtjänstPM och Personligt besök.

omvbev_smartphone_1260

Online – dagliga nyheter

Med Omvärldsbevakning online får du dagliga nyheter från vår redaktion. Vårt nätverk av experter bidrar med analyser och råd kring nyheterna. I tjänsten kan du också ställa frågor till och få svar av våra experter. Du kan också söka expertsvar i en svarsbank. Genom TV-inslagen tar du del av reportage och intervjuer – allt finns tillgängligt via dator, surfplatta och smartphone.

byggtjanst-pm-nummer-1-2017-ute-nu

Tidningen ByggtjänstPM

I ByggtjänstPM går vi på djupet och analyserar konsekvenser av förändringar av lagar, regler och standarder. I varje nummer har vi ett aktuellt branschtema och vår debattforum släpper fram starka åsikter och intressanta infallsvinklar från branschen. ByggtjänstPM utkommer 4 gånger per år och bevakar områdena Anläggning, EL&Tele, Förvaltning, Husbyggnad och VVS.

personligt_besok_500

Personligt besök

Fyra gånger per år kommer vår informatör till ert företag. Under träffarna går ni gemensamt igenom alla viktiga förändringar och nyheter inom lagar, regler och ny teknik som berör ert verksamhetsområde och företag. Att ha tillgång till de senaste lagarna och reglerna som gäller för bygg- och fastighetssektorn kan vara avgörande för företaget. Med ett uppdaterat och kvalitetssäkrat fackbibliotek behöver du aldrig tveka om vad som gäller.

FREDAG 28 april 2017
Snabbspår till elteknikbranschen för nyanlända

Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet ska tillsammans med Arbetsförmedlingen ta fram en snabbväg för nyanlända att få ett första arbete inom elteknikbranschen.

FREDAG 28 april 2017
Branschen samlades på AMA Konvent 2017

Förra årets succé fick en uppföljare. I veckan hölls nämligen AMA Konvent 2017 och tanken är nu att låta tillställningen bli en tradition som samlar aktörer från hela byggsverige. Årets upplaga inneba...

FREDAG 28 april 2017
Nya AMA Anläggning har släppts

Den nya utgåvan av AMA Anläggning har nu släppts. Till den nya utgåvan har hundratals ändringar gjorts. Bara i BSAB-tabellen är det cirka 350 ändringar.