Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Litteraturbevakning Arbetsmiljö

Litteraturbevakning Arbetsmiljö innebär att du med automatik får utvald och nyutgiven litteratur inom ämnesområde Arbetsmiljö - lagar, regler och handböcker.

Vad får du som abonnent?

Som abonnent på Litteraturbevakning (LBT) Arbetsmiljö får du med automatik utvald och nyutgiven litteratur inom ämnesområdet Arbetsmiljö. Området innefattar lagar, regler och normer som styr arbetsmiljön inom bygg- och fastighetssektorn. Vidare innefattar bevakningsområdet litteratur om hur arbetsplatser kan göras bättre och säkrare.

Var påläst inom ditt specialområde

Vad är ett bra kontor och vad är en bra arbetsmiljö för byggare? Vilka funderingar kring arbetsmiljöfrågor har du? Oavsett om du försöker få till säkra byggställningar eller vill skapa dig en ritning för ökad säkerhet på arbetsplatsen, så ta vara på utbudet av böcker inom Arbetsmiljö. T ex boken ”Bättre arbetsmiljö - BAM Handbok” som är en omfattande uppslagsbok kring det mesta inom arbetsmiljöområdet. Som abonnent på bevakningstjänsten av aktuell litteratur får du alltid uppdaterad tillgång till allmänna arbetsskyddsregler för byggsektorn. Du försäkrar dig också om att vara påläst i frågor som arbetsplatsens utformning, samordningsansvar och vad som är en komfortabel ventilation.

Alltid den senaste litteraturen

Med Litteraturbevakning Arbetsmiljö har du alltid tillgång till den senaste litteraturen inom allt från kontor till dagliga verksamheten. När du anslutit dig till bevakningen skickar Svensk Byggtjänst litteraturen till dig så att du får den direkt vid utgivningstillfället, först av alla!
Läs mer och beställ

Tidigare litteratur inom bevakningsområdet

Bättre arbetsmiljö - BAM Handbok. Utg 16

Bättre arbetsmiljö – Handbok är en uppslagsbok med de baskunskaper som behövs för att hantera de flesta arbetsmiljöfrågor...

465,00 kr

Beteendebaserad säkerhet. Handbok för byggbranschen

VINNARE ÅRETS BOK 2018!
"En pedagogiskt upplagd bok som reder ut varför vi gör som vi gör och...

349,00 kr

Handbok för byggarbetsmiljösamordnare. Utg 3

Genomgripande förändringar i denna tredje utgåva
Handboken ger varje aktör en praktisk inblick i sina skyldigheter för att...

498,00 kr

Schakta säkert

Det krävs kunskap, erfarenhet och uppmärksamhet för att schakta i jord. Schakta säkert beskriver hur man utformar och...

383,00 kr