Byggkatalogen – Sveriges byggvaror

Med Byggkatalogen får du snabbt och effektivt information om vilka byggvaror som är mest lämpliga för ditt projekt. Byggkatalogen är Sveriges mest använda informationstjänst för aktuell och strukturerad information om byggvaror, med över 5.000 leverantörer på ett och samma ställe.

Sök byggvaror till ditt projekt

Byggkatalogen ger dig snabbt och effektivt information om vilka byggvaror som är mest lämpliga för ditt projekt.

Bilder, egenskaper och andra detaljer presenteras tydligt för att underlätta ditt val. Produkttexterna är redaktionellt bearbetade för att motsvara den professionella användarens behov och önskemål.

Till Byggkatalogen

Marknadsför dina byggvaror

Byggkatalogen används dagligen av arkitekter, tekniska konsulter, konstruktörer, entreprenörer, förvaltare och inköpare när de väljer byggvaror till sina projekt. Väljer du en fullständig exponering i Byggkatalogen ökar dina möjligheter kraftigt att vara med i urvalet!

Vill du också visa dina byggvaror i Byggkatalogen?

Kontakta Byggkatalogen

aktuellt-fran-byggkatalogen

Nyhetsbrev från Byggkatalogen

Aktuellt från Byggkatalogen presenterar nyheter om produkter, material och teknik för Byggsverige. Du kan ta del av nyheterna dagligen på byggkatalogen.se och genom att kostnadsfritt prenumerera på nyhetsbrevet som kommer två gånger i månaden. För att prenumerera måste du ha ett användarkonto på byggtjanst.se