Byggkatalogen – Sveriges byggvaror

Med Byggkatalogen får du snabbt och effektivt information om vilka byggvaror som är mest lämpliga för ditt projekt. Byggkatalogen är Sveriges mest använda informationstjänst för aktuell och strukturerad information om byggvaror, med över 5.000 leverantörer på ett och samma ställe.

Sök byggvaror till ditt projekt

Byggkatalogen ger dig snabbt och effektivt information om vilka byggvaror som är mest lämpliga för ditt projekt.

Bilder, egenskaper och andra detaljer presenteras tydligt för att underlätta ditt val. Produkttexterna är redaktionellt bearbetade för att motsvara den professionella användarens behov och önskemål.

Marknadsför dina byggvaror

Byggkatalogen används dagligen av arkitekter, tekniska konsulter, konstruktörer, entreprenörer, förvaltare och inköpare när de väljer byggvaror till sina projekt. Väljer du en fullständig exponering i Byggkatalogen ökar dina möjligheter kraftigt att vara med i urvalet!

Vill du visa dina byggvaror – kontakta oss via e-post!

Här hittar du byggvaror online

Byggkatalogen online

Med ett abonnemang på Byggkatalogen får du tillgång till en rad funktioner som effektiviserar användandet. I abonnemanget ingår bland annat funktioner för att kunna jämföra varor och företag, söka utifrån BSAB-kod, fritextsök, kategorinavigering, sökning av historikmärkta varor och förfrågningsformulär till leverantörer samt utökad information om varorna.

Läs mer

Pris:

(Ord. Pris: )

Pris:

Nyhetsbrev om byggvaror

Nyhetsbrev från Byggkatalogen

Aktuellt från Byggkatalogen presenterar nyheter om produkter, material och teknik för Byggsverige. Du kan ta del av nyheterna dagligen på byggkatalogen.se och genom att kostnadsfritt prenumerera på nyhetsbrevet som kommer två gånger i månaden. För att prenumerera måste du ha ett användarkonto på byggtjanst.se