De nominerade till samhällsbyggnadssektorns Årets Bok 2022 klara

Fyra böcker har nominerats till Svensk Byggtjänsts tävling Årets Bok 2022. Vinnaren koras i januari 2023 av en extern jury.


Våra mest använda tjänster

AMA Anläggning online

AMA Anläggning är referensverket som används när man ska upprätta och läsa tekniska beskrivningar för anläggningsarbeten. Med onlinetjänsten har du alltid tillgång till alla versioner.

5 390 kr / år

AMA Beskrivningsverktyg

Med AMA Beskrivningsverktyg kan du på ett enkelt sätt upprätta tekniska beskrivningar och/eller AF-delar för anläggnings-, byggnads- och installationsprojekt.

10 490 kr / år

Byggkoll

Byggkoll har uppdaterade nyheter och analyser inom bevakningsområdena: Anläggning, EL, Förvaltning, Husbyggnad, VVS och Renovering.

6 190 kr / år

Nyheter

CoClass användardag 2022

CoClass-dagen 2022 var ett event den 30 november som riktade sig till intresserade av digital informationshantering inom samhällsbyggnadssektorn.

AMA-familjen växer!

Vi presenterar stolt en helt ny medlem i AMA-familjen – AMA Funktion. Ett länge efterfrågat hjälpmedel för upprättande av funktionskrav för totalentreprenader, som lanseras under 2022.

Våra mest sålda titlar

Allmänna bestämmelser och andra standardkontrakt. Utg 3

Allmänna bestämmelser och andra standardkontrakt för byggsektorn innehåller standardavtal som är gemensamt förhandlade av branschens aktörer. Sverige har...

399,00 kr

AB 04. Allmänna bestämmelser för byggnads-, anläggnings-, och installationsentreprenader

AB 04 Allmänna Bestämmelser hanterar vad som ska gälla vid upphandling och avtal av byggnads-, anläggnings- och installationsentreprenad,...

192,00 kr

Lagtextens byggregler 2022-08-01

Byggreglerna innehåller bl.a alla lagar, förordningar och föreskrifter som ingår i kunskapskravet för en kontrollansvarig enligt 8 §...

450,00 kr

Arkitekt 3.0 - Guide för projekterande arkitekter

I ARKITEKT 3.0 – GUIDE FÖR PROJEKTERANDE ARKITEKTER finns fakta och information samlad till stöd för den projekterande...

644,00 kr