Internet explorer 11 kommer att slutas supportas här på byggtjanst.se. Vi rekommenderar att byta till en modernare webbläsare. Exempel Chrome, Edge eller Firefox

Tillbaka

Byggkatalogen

Sveriges byggprodukter

null

Med Byggkatalogen får du snabbt och effektivt information om vilka byggprodukter och materialval som är mest lämpliga för ditt projekt. Byggkatalogen är en informationstjänst med bearbetad, aktuell och strukturerad information om över 20.000 byggprodukter och byggmaterial, från drygt 5.000 leverantörer på ett och samma ställe.

Sök byggprodukter till ditt projekt

Byggkatalogen ger dig snabbt och effektivt information om vilka byggprodukter och materialval som är mest lämpliga för ditt projekt. Här får du tillgång till information som bland annat:

- tekniska egenskaper
- produkt- och miljöbilder
- miljöbedömningar
- produktblad och broschyrer
- byggvarudeklarationer
- CAD och BIM-objekt

All produkttexter är redaktionellt bearbetade för att motsvara den professionella användarens behov och önskemål.

Marknadsför dina byggprodukter

Byggkatalogen används dagligen av arkitekter, tekniska konsulter, konstruktörer, entreprenörer, förvaltare och inköpare när de väljer byggprodukter och byggmaterial till sina projekt. Här kan du exponera dina produkter och material på ett strukturerat och sökbart sätt. Vi hjälper dig att nå ut till dessa viktiga målgrupper och har olika sätt för dig att göra det på.

Deltagande Bas
Deltagande Premium
Kategoribaserade annonser
Vill du också visa dina byggprodukter i Byggkatalogen?

Byggkatalogen användare

Med vårt användarabonnemang för Byggkatalogen får du tillgång till ett antal funktioner som inte är tillgängliga för gratisanvändarna. Bland dessa funktioner finns möjlighet att jämföra produkter och företag, göra urval och spara ner produkter, företag och jämförelser, du kan söka och se historikmärkta (utgångna) produkter och material samt se utökad information om produkterna.

Gå till tjänsten

Nyhetsbrev från Byggkatalogen

Aktuellt från Byggkatalogen presenterar nyheter om produkter, material och teknik för Byggsverige. Du kan ta del av nyheterna dagligen på byggkatalogen.se och genom att kostnadsfritt prenumerera på nyhetsbrevet. 

Klicka för att läsa mer och beställa nyhetsbrevet

nullSvensk Byggtjänst11 Jun 2020