Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Genom att fortsätta använda sidan accepterar du cookies och vår personuppgiftspolicy.

Utbildning

Här hittar du aktuella kurser i ämnen som AMA och CoClass. Dessutom tipsar vi högskolestudenter i samhällsbyggnad om vårt kostnadsfria utbildningspaket, fina förmåner i bokhandeln – och inte minst om hur vi finns här för dig när du är ny i branschen.

Aktuella kurser

AMA-intro onlinekurs - Lär dig grunderna i AMA

Kursen ger dig en introduktion och grunderna till hur du arbetar med AMA

Byggprocessen – lär dig alla momenten

Vilka beslut som fattas längs med vägen, vilka parter och yrkesgrupper som gör vad och vilka lagar och regler som styr processen.

Webbkurs - Använd CoClass på rätt sätt

Vi erbjuder en grundkurs för dig som vill lära dig hur du arbetar med CoClass.

AMA Funktion

Läs mer om hur vi utvecklar verktyget för funktionsupphandlingar.

För lärare och studenter

Är du lärare?

Studenter som studerar samhällsbyggnad på universitet, högskola eller yrkeshögskola får kostnadsfritt vårt utbildningspaket med tillgång till AMA och våra andra onlinetjänster.

Är du student?

Du som studerar samhällsbyggnad på universitet, högskola eller yrkeshögskola får kostnadsfritt vårt utbildningspaket med tillgång till AMA och våra andra onlinetjänster.

Är du ny i branschen?

Ny i branschen vänder sig till dig som snart ska avsluta eller har avslutat dina studier. När du ansluter dig till Ny i branschen kommer du att bland annat få, inbjudan till intressanta webbinar, nyhetsbrev som tar upp de senaste nyheterna inom bygg- och fastighetsbranschen