Planering och beredning av bygg- och anläggningsprojekt

av Mats Persson
bok

487 kr exkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
Litteraturbevakning - Ledning & Styrning Prenumerera på ny litteratur inom Ledning & Styrning
”Planering och beredning av bygg- och anläggningsprojekt” är i första hand avsedd att användas inom utbildningar av byggingenjörer vid högskolor, yrkeshögskolor och universitet men är också lämpad för de som är verksamma i byggbranschen – entreprenörer, arbetsledning på byggarbetsplatser, byggherrar, arkitekter, konstruktörer, installationsprojektörer som behöver komplettera med förståelse för den komplicerade planeringsprocessen i bygg- och anläggningsprojekt.

Boken går igenom de grundläggande processerna kopplat till den internationella standarden PMBOK (Project Management Body of Knowledge) för att genomföra bygg- och anläggningsprojekt.

Allt för många bygg- och anläggningsprojekt lider av bristande planering. De som leder arbetet på arbetsplatsen ska uppfylla målsättningarna för leverans i tid, med gott ekonomiskt resultat och nöjda kunder som fått det som beställts.

Arbetsplatsen ska också leva upp till kraven på kvalitet, miljö, arbetsmiljö med en organisation som består av flera olika företag, leverantörer och underentreprenörer. För att klara av detta krävs naturligtvis ett strukturerat arbetssätt och god planering. Den som inte lyckas med att planera kan sägas planerar att misslyckas.