RA Hus 24

Bok

3 990 krexkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
E-BOK RA Hus 24 Titeln finns även tillgänglig som E-bok
3 990 kr

RA Hus 24 innehåller Råd och Anvisningar som hjälp till dig som upprättar beskrivningar för husbyggnadsarbeten. RA Hus utges i nya versioner vart tredje år. RA Hus 24 är en revidering av RA Hus 21.

I AMA Hus online ingår även RA Hus 24.

Några av nyheterna i RA Hus 24:

  • Streckkoderna har tagits bort

För att få en ökad tydlighet och användarvänlighet har streckkoderna, som tidigare förekommit i den tryckta boken primärt för att spara plats, arbetats bort. Koderna ser i nu likadana ut både i AMA online och i bokform.

Bortskaffandet av streckkoderna har inneburit att cirka 2800 koder och rubriker har annullerats och att cirka 800 koder och rubriker är nya.

  • Omstrukturering av kapitel Y

Verksamhetsanknutna inredningar och utrustningar har arbetats in i kodstrukturen för övriga delar under kapitel Y. Koder för verksamhetsanknutna inredningar och utrustningar börjar med siffran 3, exempel YHB.3 Kontroll av verksamhetsanknutna inredningar och utrustningar.  Det innebär även att de tidigare koderna YV, YX och YY har annullerats.

  • Återanvändning

För att underlätta kravställning gällande återanvändning har rådstexter och hänvisning till vägledande information kompletterats till för flera material.

 

Till RA Hus 24 hör även referensverket AMA Hus 24 och MER Hus 24 (Mät- och Ersättningsregler).

Förändringar som sker mellan AMA Hus 24 och nästa utgåva redovisas i publikationen AMA-nytt Hus.