AMA Funktion 22

Bok

3 990 krexkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
E-BOK AMA Funktion 22 Titeln finns även tillgänglig som E-bok
3 990 kr

AMA Funktion är ett hjälpmedel för den som vill upphandla en totalentreprenad med tyngdpunkt på funktion. Med hjälp av AMA Funktion blir funktionskrav en naturlig del av de tidiga skedena i byggprocessen.

Det blir enklare att ställa krav, och det ger möjlighet till spårbarhet genom hela livscykeln. Digitaliserad och gemensam information, som är baserad på det gemensamma språket CoClass, är nyckeln till en mer hållbar och effektiv byggprocess, präglad av ett obrutet informationsflöde.

Det finns ett brett önskemål om en ökad grad av funktions- och innovationsupphandlingar som driver på byggbranschens utveckling av tekniska lösningar och produktionsmetoder. Genom att ställa funktionskrav har beställaren möjlighet att nyttja marknadens kreativitet hos entreprenörer, arkitekter och konsulter som gynnar nya innovationer och lösningar.

Det är vår förhoppning att AMA Funktion ska ge branschen ett hjälpmedel för att på ett systematiskt sätt formulera och sammanställa krav på funktioner för att nå detta mål.