Färg och ljus för människan - i rummet

av Leif Berggren, Monica Billger, Pär Duwe, Barbara Szybinska Matusiak, Helle Wijk, Ulf Klarén, Thorbjörn Laike, Johanna Enger, Karin Fridell Anter, Jan Garnert, Cecilia Häggström
Bok
Provläs boken

656 krexkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
E-BOK Färg och ljus för människan - i rummet Titeln finns även tillgänglig som E-bok
656 kr

”Färg & ljus för människan – i rummet” handlar om helhetsupplevelsen av färg och ljus i rumsliga sammanhang och är ett bidrag till det sammanhållna kunskapsområdet färg – ljus – rum. Tanken är att förklara ljus för färgspecialisterna, förklara färg för ljusspecialisterna och samtidigt förmedla en förståelse för att ljus och färg måste behandlas tillsammans.

”Färg & ljus för människan – i rummet” är populärvetenskaplig och vänder sig främst till professionella inom färg- och ljusområdena men är också avsedd att kunna användas inom högskolan. Den bygger på det tvärvetenskapliga nordiska forskningsprojektet SYN-TES: Människa färg och ljus. Syntetisering för ett sammanhållet kunskapsområde, som genomfördes 2010–2011.

Den 240-sidiga boken är rikt illustrerad och innehåller fyra tematiska block där det genomgående temat är rumslig samverkan mellan färg och ljus.

Den engelska utgåvan hittar du här