E-BOK Gåturer. Metod för dialog och analys E-bok

av Suzanne de Laval
E-bok

308 kr exkl.moms

  • Ladda ner direkt
  • Läs på mobil surfplatta eller dator
Köp även som:
Tryckt bok Titeln finns också tillgänglig i tryckt utgåva
385 kr

Boken Gåturer – metod för dialog och analys vänder sig till personer med intresse för planering som exempelvis arkitekter, samhällsplanerare, byggherrar och fastighetsförvaltare.

Boken innehåller en kvalitativ utvärderingsmetod baserad på att man undersöker en miljö samtidigt som man registrerar det man upplever på plats. Man ska även diskutera sina upplevelser och erfarenheter med andra för att sedan dokumentera och sammanställa resultatet. Metoden kan nyttjas i ett flertal olika situationer och kan även kombineras med andra metoder gällande dialog och samverkan. Gåturen som metod är en bra början till en längre samrådsprocess.

I boken får veta hur man gör en gåtur steg för steg samt får svar på varför man ska göra en sådan men även vad det finns för andra metoder som liknar gåturer. I boken berättar författaren Suzanne de Laval om sina egna erfarenheter gällande de gåturer hon hunnit gjort under cirka tjugo års tid vilket är närmare 120 genomförda gåturer tillsammans med drygt 1200 deltagare. Du får även ta del av tips och fakta om liknande forskning och flera examensarbeten inom ämnet
.
Gåturer finns tillgänglig som både e-bok och tryckt bok