Gåturer. Metod för dialog och analys

av Suzanne de Laval
Bok
Provläs boken

426 krexkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
E-BOK Gåturer. Metod för dialog och analys Titeln finns även tillgänglig som E-bok
426 kr

Boken ”Gåturer. Metod för dialog och analys” presenterar en kvalitativ utvärderingsmetod som bygger på att man studerar en miljö ”på plats” och noterar sina upplevelser. I metoden ingår också att man diskuterar sina erfarenheter tillsammans och att resultatet sammanställs och dokumenteras.

Gåturen som metod kan användas i många olika situationer och den kan lämpligen kombineras med andra dialog- och samverkansmetoder. Den kan ofta vara en bra inledning till en längre samrådsprocess.

Hur gör man? Varför ska man göra en gåtur? Vad finns det för liknande metoder? Allt detta och mycket därtill får du svar på i ”Gåturer. Metod för dialog och analys” där författaren Suzanne de Laval berättar om sina erfarenheter av gåturer under tjugo år.

I boken får du en kavalkad av erfarenheter, tips om angränsande forskning, en rad examensarbeten och glimtar från flera av de 120 gåturer som Suzanne de Laval genomfört med sammanlagt mer än 1 200 deltagare. ”Gåturer” är rikligt illustrerad och i boken finns en handfast handledning hur man gör – steg för steg.

Boken riktar sig till alla med intresse för planering och särskilt till fastighetsförvaltare, byggherrar, samhällsplanerare och arkitekter.