E-BOK Installationskonsultens uppdrag EL. Utg 2 E-bok

av Peter Larsson
E-bok

2 350 kr exkl.moms

  • Ladda ner direkt
  • Läs på mobil surfplatta eller dator
Köp även som:
Tryckt bok Titeln finns också tillgänglig i tryckt utgåva
295 kr

Boken Installationskonsultens uppdrag EL är den andra utgåvan av verket och finns tillgänglig som både digital och tryckt bok. Denna upplaga är uppdaterad och framtagen av Svensk Byggtjänst i samarbete med branschorganisationen Svenska Teknik och Designföretagen (STD-företagen) och Projektengagemang.

Skriften riktar sig både till privatpersoner och offentliga beställare i syfte att hjälpa till och främja besluten gällande ett konsultuppdrags omfattning, kvalitet, innehåll och upphandling av elkonsulttjänster. Boken innehåller rekommendationer för normal omfattning och kvalitet på elkonsultföretagens redovisning av ett uppdrag.

Boken blir del av kontraktshandlingen när det registreras i kontraktet. Innehållet på alla sidor bör värderas och ges det innehåll som är typiskt för respektive uppdrag eftersom varje uppdrag är unikt.

Interaktiv PDF-fil
Boken finns som interaktiv e-bok vilket gör att du har möjlighet att fylla i och kommentera direkt i den digitala filen och är utformad så att du enkelt kan tillämpa den i arbetet. 

Ladda ner appen Adobe Acrobat Reader, finns för både iPhone/iPad och Android, så kan du enkelt lagra, signera och kommentera PDF-filer.