Byggkonstruktion. Regel- och formelsamling. Utg 4

av Tord Isaksson, Annika Mårtensson
Bok

237 kr exkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar

Bok som tar upp alla ingående delar vid dimensionering av enklare fall; laster, betongkonstruktion, träkonstruktion och byggstatik. Boken är framtagen i samband med läroboken Byggkonstruktion där innehållet baseras på Eurokod och EKS 11.

Om boken
Byggkonstruktion Regel- och formelsamling är framtagen i samspel med läroboken Byggkonstruktion, som behandlar grundläggande konstruktionsteknik för byggnader och anläggningar. Böckerna är ämnade att användas vid studier på tekniska högskolor och innehållet baseras på Eurokod och EKS 11. De kan med fördel även användas av ingenjören i praktiskt utövande av de mest vanligt inträffande fallen vid dimensionering.

Avsnitten som behandlas i boken Byggkonstruktion Regel- och formelsamling tar upp alla delar som ingår vid dimensionering av enklare fall; stålkonstruktion, betongkonstruktion och träkonstruktion, samt byggstatistik.

Tips!
◾️Används tillsammans med läroboken Byggkonstruktion

Skolor och studenter
Boken vänder sig i första hand till studenter på de tekniska högskolornas program för väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad samt bygginriktningar på högskolornas ingenjörslinjer. Förkunskaper i grundläggande byggnadsmekanik är nödvändiga.

◾️Du som studerar samhällsbyggnad på universitet, högskola eller yrkeshögskola får 20% rabatt och fraktfritt inom Sverige på all litteratur i vår bokhandel.

◾️Skolor erhåller 30% rabatt vid köp av femton exemplar eller fler. Gäller böcker utgivna av Svensk Byggtjänst. Kontakta: kundservice@byggtjanst.se alt 08-457 10 00.