Brandskydd i Boverkets byggregler BBR 29

Bok

1 800 krexkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:

Den nya handboken Brandskydd i Boverkets byggregler innehåller avsnitt fem i BBR 29 och ger en heltäckande bild av Boverkets byggregler gällande brandskydd och tillämpningen av föreskrifterna och de allmänna råden.

Handboken är lättläst för den som behöver vägledning och förklaring av föreskrifter och allmänna råd om byggnadstekniskt brandskydd. Med regeltexter, vägledningar, förtydligande beskrivningar och pedagogiska illustrationer, allt i samma handbok, är det en komplett guide för brandskydd i Boverkets byggregler.

Använd den som ett uppslagsverk för byggnadstekniska brandskyddsfrågor, som underlag vid projektering och tillsyn eller som stöd vid systematiskt brandskyddsarbete.

Innehållet i handboken följer den ordning som föreskrifterna och de allmänna råden redovisas i BBR.

Nyhet för denna utgåva
Regeltexterna har kompletterats med vägledningstexter, författarkommentarer och illustrationer från PBL Kunskapsbanken i direkt anslutning till regeltexterna.
Pedagogiska och förtydligande illustrationer i fyrfärg.
EKS 11 – uppdaterade regler för dimensionering av bärande konstruktioner.


För vem?
Handboken vänder sig till alla som arbetar med byggnadstekniskt brandskydd som till exempel brandskyddsansvariga, förvaltare, projektledare, byggnadsinspektörer, brandingenjörer, projektörer och tillsynsförrättare.