Fastighetssektorns egenkontroll. Handbok med mallar och checklistor

av Hans Severinson
bok
Provläs boken

376 kr exkl.moms

  • Finns i lager
  • 2-5 dagars leverans
  • Enkel betalning
Köp även som:
E-bok Titeln finns även tillgänglig som E-bok
376 kr

Egenkontroll inom fastighetsförvaltning ska göras före, det vill säga den ska förebygga det som annars kan bli en störning i verksamheten.

Om detta handlar "Fastighetssektorns egenkontroll". Handboken är den första i sitt slag och ger en heltäckande bild över vilka åtgärder en fastighetsägare behöver tänka på för att uppfylla samhällets krav på egenkontroll och infria de egna målen. Planering och kontroll kring områden som bland annat brandskydd, miljö och hälsa, arbetsmiljö, teknisk drift, energianvändning och köpta tjänster redovisas för såväl hyres- och bostadsrätter som för kontor, skolor och vårdlokaler. Ett omfattande avsnitt med mallar och checklistor, som alla är anpassade till de vanligaste organisationsformerna för fastighetsförvaltning, ger god vägledning om hur arbetet med egenkontroll kan genomföras i praktiken.

Om författaren

Hans Severinson har lång erfarenhet som besiktningsman och är mycket engagerad i frågor kring bygg- och fastighetssektorns kvalitetssäkring. Nu arbetar han med branschuppdrag och utbildning. Han har tidigare författat handböckerna Byggsektorns egenkontroll (2014) och Dokumentation i entreprenader (2014).

Ladda ner checklistor samt mallar och exempel som hör till boken