Nyfiken på partnering?

Vill du få grundläggande kunskaper om samverkansformen partnering? När är den lämplig och när är den mindre lämplig? Vilka är egentligen ersättningsreglerna? Det och mycket mer får du ta del av den 9 juni på Svensk Byggtjänsts kostnadsfria webbinarium med redaktör Viktor Ginner i ledning.

Tisdagen den 9 juni klockan 14.00 bjuder Svensk Byggtjänst in till ett kostnadsfritt webbinarium om partnering och presenterar även en ny bok i ämnet. Under en dryg timma kommer John Hane och Malin Österberg svara på frågor om entreprenadformen partnering från Svensk Byggtjänsts redaktör Viktor Ginner.

John Hane är en av landets mest namnkunniga advokater och har tillsammans med managementkonsulten Malin Österberg under de senaste fem åren hållit en rad föreläsningar och utbildningar om partnering. Erfarenheterna från dessa utbildningar har nu resulterat i boken Partnering – när, hur och varför?

Boken bygger på en betydande yrkesmässig erfarenhet från olika utsiktspunkter i partneringprojekt som de båda författarna har byggt upp under en följd av år; John Hane i egenskap av entreprenadjurist/advokat och upphovsman till ett oräkneligt antal kontrakt från olika partneringprojekt, Malin Österberg som konsult med specialitet på ”mjuka” frågor som teambuilding och kommunikation med mera.

Utfrågningen, liksom boken, är avsedd att lägga sig på en grundläggande nivå och fungera som en manual för nybörjare i ämnet, men ger även vägledning för mer erfarna praktiker – såväl byggherrar, representanter för byggföretag som för tekniska konsulter.


Vad? Kostnadsfritt webbinarium om partnering

När? Tisdagen den 9 juni

Tid? Klockan 14.00 och pågår drygt en timme

Anmälan? Länk till anmälan!

MyNewsdesk