Motiv MER

Bok

3 065 krexkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
E-BOK Motiv MER Titeln finns även tillgänglig som E-bok
3 065 kr

Motiv MER ger bakgrund och tolkningshjälp till såväl generella mät- och ersättningsregler som till de mer tillämpade mät- och ersättningsreglerna för anläggningsarbeten enligt MER Anläggning.

Den syftar till att förmedla en bättre insikt i reglernas uppbyggnad och en större förståelse av tillämpning och samhörighet med Allmänna bestämmelser (AB) och Administrativa föreskrifter (AF). Målet är att minska utrymmet för olika tolkningar och därmed risken för tvister.

Notera att Motiv MER finns i fyra olika upplagor. Denna första utgåva utgår från de regler och tolkningar som låg till grund för MER Anläggning 13. Därmed är den tillämpbar vid användning av MER Anläggning 13 samt tidigare utgåvor.

Utgåva 2 av Motiv MER har utökats och ger bakgrund och tolkning till både MER Anläggning 17 och MER Hus 18, liksom alla dess tidigare utgåvor.

Utgåva 3 är utökad och ger bakgrund och tolkning till innehållet i såväl MER Anläggning 20, MER Hus 21 och MER EL 19 som till alla tidigare utgåvor av dessa.

Utgåva 4 är uppdaterad med hänsyn till dels utgåvorna MER Anläggning 23 och MER EL 22 och dels vunna erfarenheter vid tolkning av mät- och ersättningsregler samt synpunkter från branschen.