Motiv MER. Utg 3

Motiv MER. Utg 3

Bok

3 065 kr exkl.moms

  • Finns i lager
  • Enkel betalning
  • Leveranstid 3 - 5 vardagar
Köp även som:
E-bok Titeln finns även tillgänglig som E-bok
3 065 kr

MOTIV MER ger användarna av MER en bättre insikt i reglernas uppbyggnad, tillämpning och samhörighet med Allmänna Bestämmelser, AB och administrativa föreskrifter, AF.

MOTIV MER anger samtidigt en bakgrund till och tolkning av dels de generella tillämpningsanvisningarna, dels de specifika mät- och ersättningsregler som finns formulerade för arbeten under olika koder och rubriker i anslutning till AMA Anläggning, AMA EL och AMA Hus. Målet är att minska utrymmet för olika tolkningar och därmed risken för tvister.

Notera att Motiv MER finns i fyra olika upplagor. Den första utgåvan utgår från de regler och tolkningar som låg till grund för MER Anläggning 13. Därmed är den tillämpbar vid användning av MER Anläggning 13 samt tidigare utgåvor.

Den andra utgåvan av Motiv MER har utökats och ger bakgrund och tolkning till både MER Anläggning 17 och MER Hus 18, liksom alla dess tidigare utgåvor.

Denna tredje utgåva är utökad och ger bakgrund och tolkning till innehållet i såväl MER Anläggning 20, MER Hus 21 och MER EL 19 som till alla tidigare utgåvor av dessa.

Utgåva 4 är uppdaterad med hänsyn till dels utgåvorna MER Anläggning 23 och MER EL 22 och dels vunna erfarenheter vid tolkning av mät- och ersättningsregler samt synpunkter från branschen.