Inbjudan till bokmingel

Träffa författarna till boken Tidstypiskt – Arkitekturdetaljer i flerbostadshus 1880-1980

Bokhandeln KONST-IG bjuder in dig till ett kortare kvällsmingel för att träffa författarna, Laila Reppen och Cecilia Björk, till den nya boken Tidstypiskt och lyssna på en kort föreläsning om boken. Du får också möjlighet att köpa boken till specialpris under kvällen.

Passa också på att titta runt i bokhandelns utbud av arkitekturlitteratur.


Tid och plats:
Datum: Onsdag den 7 december
Tid: Föreläsningen pågår mellan 18.30-19.00
Plats: Bokhandeln KONST-IG
Åsögatan 124
STOCKHOLM
Ingen föranmälan krävs


Om författarna:

Sveriges Arkitekters Kritikerpris
Författarna och arkitekterna Cecilia Björk och Laila Reppen vann Sveriges Arkitekters Kritikerpris som delades ut under Arkitekturgalan i november 2016.
”Kritikerpriset 2016 tilldelas två arkitekter och författare för deras mångåriga arbete att sprida kunskap om kulturhistoriska kvaliteter i vardagsarkitekturen”, lyder en del av motiveringen.

Cecilia Björk är arkitekt SAR/MSA med egen verksamhet i Björk & Nordling arkitektkontor. Tidigare arbetade hon 17 år på Stockholms stadsbyggnadskontor.

Laila Reppen är arkitekt SAR/MSA med egen verksamhet. Tidigare arbetade hon 17 år på Stockholms stadsbyggnadskontor. Hon undervisar inom arkitektur och samhällsplanering på eftergymnasiala utbildningar samt sitter i Samfundet S:t Eriks styrelse.

Välkommen!